Forskjell mellom merkenavn og generiske medisiner kan være morsomt for alle

Forskjell mellom merkenavn og generiske medisiner kan være morsomt for alle

InnholdsfortegnelseDen ultimate guiden til Medicare merkenavn vs. Generiske reseptbelagte medisiner – e -helseIkke kjente detaljer om reseptbelagte legemiddelutgifter i U.s. Helsesystem Ukjente fakta om myter om generiske medisiner – Express Scripts® apotek

Det må kommunisere de samme mengdene av medisinen til blodomløpet (det vil si at det krever å gi en tilsvarende mengde medisin rett inn i blodomløpet innen en lignende tid som merkevaremedisin). De ser annerledes ut at jeg. e. De kan ha forskjellige dimensjoner, former, farger eller markeringer.

De kan ha særegne ikke-aktive ingredienser. Noen individer kan også være delikate til ikke-aktive komponenter. Noen individer har allergiske reaksjoner på bestemte fargestoffer eller smaker som brukes i noen medisiner. De vanlige medisinene koster mye mindre enn deres matchende merkenavn medisiner. Vanlige medisiner varierer fra leverandøren, noe som innebærer at vi kan få forskjellige versjoner basert på hvor vi skaffer oss medisiner og også hva slags felles de gir.

Farmasøytiske firmaer som genererer vanlige medisiner har mye lavere kostnader enn firmaene som produserer merkevaremedisinene. Dette skyldes realiteten som medisinforskningsstudie er dyr og å skape medisiner kan konsumere mange år- kostnader som vanlige leverandører ikke har. Når et firma utvikler medisinen, må det utføre kostbare medisinske tester for å sørge for at stoffet er trygt og effektivt.

Produsenter av felles medisin trenger ikke å fødte disse kostnadene som oppretter mens de oppretter en ny medisin. For produsenter av vanlige medisin blir stoffets formel forstått, de profesjonelle testene er komplette, og også disse bruker bare på produksjonen av stoffet, slik at de kan betale for å selge medisinen til en rimelig pris.

Produksjon av generiske medisiner i USA for dummies

Merkenavn leverandører investerer mange mengder i markedsføring av nye medisiner til leger og publikum. De prøver forskjellige taktikker for å gi et sted til medisinen sin på markedet. Merkeproduksjonsselskapene sender sine representanter for å besøke legene i sine fasiliteter og mange helsetjenester; Disse firmaene investerer i tillegg på å sette opp konferansene for å snakke om medisinene sine med andre leger.

Vanlige medisineringsselskaper får i tillegg fordelen med de tidligere markedsføringsinitiativene som er laget av merkevarenavnsmedisinske selskapet, bestående av medieannonsering, presentasjoner av medisinagenter og distribusjon av helt gratis eksempler. Mange av medisinene introdusert av generiske leverandører har allerede kommet på markedet i et tiår eller mer (øyeblikkets varighet som patentet sto for), og kan allerede være populært for pasienter så vel som selskaper.

Så snart vanlige medisiner er autorisert, begynner flere firmaer å generere i tillegg til å tilby stoffene. Hvis en klient til syvende og sist er på en medisin som fungerer, kan han være mye mindre mest sannsynlig å endre seg til den vanlige versjonen for bekymring for å miste virkningen av medisinen.

Det er inaktive ingredienser i vanlige medisiner som kan være forskjellige fra de i deres merkenavn-kolleger. De påvirker ikke måten medisinen fungerer på, men de kan få den til å se og smaker også annerledes, noe som får folk til å spørre deg selv om den rimeligere medisinen faktisk har forlatt noe ute. En grunn til er at leger ikke antyder vanlige medisiner i India.

Hvordan kostnader for generiske og alternative medisiner – Centerwell Pharmacy kan spare deg for tid, stress og penger.

Tanken på at vanlige medisiner er produsert i sentre for dårlig kvalitet eller er dårligere i topp kvalitet til merkenavn medisiner i tillegg kutter ned deres aksept av folket. De samme standardene brukes av FDA for alle medisinproduksjonssentre, og mange virksomheter gjør både merkenavn og også generiske medisiner under samme forhold.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *